A- A A+

POLITYKA PRYWATNO艢CI


Korzystaj膮c w jakikolwiek spos贸b z serwisu znajduj膮cego si臋 pod adresem kochamniemiecki.pl, akceptujesz zasady zawarte w Polityce prywatno艣ci znajduj膮cej si臋 na niniejszej stronie.

Zastrzegamy sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce prywatno艣ci. Ka偶d膮 osob臋 korzystaj膮c膮 w jakikolwiek spos贸b z materia艂贸w na stronie kochamniemiecki.pl obowi膮zuje aktualna Polityka prywatno艣ci.

Jakiekolwiek wprowadzane zmiany nie wp艂ywaj膮 na podstawow膮 zasad臋:

Nigdy nie sprzedajemy i nie udost臋pniamy osobom trzecim danych personalnych czy adresowych podanych w formularzach na stronie kochamniemiecki.pl, chyba 偶e jasno o tym piszemy przy formularzu

Zawsze masz prawo do zmiany swoich danych i/lub usuni臋cia ich z naszej bazy.




Je艣li nie zgadzasz si臋 z nasz膮 Polityk膮 prywatno艣ci, prosz臋 nie odwiedzaj strony kochamniemiecki.pl, nie rejestruj si臋 w naszym systemie i nie udost臋pniaj nam 偶adnych danych dotycz膮cych Twojej osoby.

Bezpiecze艅stwo i ochrona danych osobowych


W czasie korzystania z serwisu pod adresem kochamniemiecki.pl mo偶esz zosta膰 poproszony/a o podanie niekt贸rych swoich danych osobowych poprzez wype艂nienie formularza lub w inny spos贸b.

Dane, o kt贸re b臋dziesz proszony, to zazwyczaj imi臋, adres e-mail, oraz dane niezb臋dne do realizacji zam贸wienia.

Niepodanie wymaganych danych zablokuje czynno艣膰, kt贸rej te dane dotyczy艂y je艣li niepodane dane s膮 wymagane do jej poprawnego wykonania. Nasza baza danych jest zarejestrowana w GIODO (Generalny Inspektor Ochrony Danych Osobowych), co gwarantuje Ci ich pe艂ne bezpiecze艅stwo i ich przechowywanie zgodnie z obowi膮zuj膮cymi przepisami.

Administratorem danych osobowych jest firma Netina Sp. z o.o. z siedzib膮 w Gliwicach przy ul. Daszy艅skiego 5, b臋d膮ca w艂a艣cicielem serwisu kochamniemiecki.pl.

Niezapowiedziane Wiadomo艣ci


Zostawiaj膮c swoje dane w naszym serwisie, zgadzasz si臋 na otrzymywanie niezapowiedzianych wiadomo艣ci poprzez email. Pod tym okre艣leniem rozumiemy informacje odnosz膮ce si臋 bezpo艣rednio do serwisu znajduj膮cego si臋 pod adresem kochamniemiecki.pl (np. nowo艣ci, wewn臋trzne promocje, oferty specjalne), niekomercyjne listy (np. 偶yczenia, komentarze osobiste itp.) oraz informacje komercyjne, kt贸rych rozsy艂ka dotyczy naszych produkt贸w.

Informacje filtrujemy tak, aby艣 nigdy nie otrzyma艂 informacji, kt贸ra nie by艂aby dla Ciebie potencjalnie interesuj膮ca. Ograniczamy ich obj臋to艣膰 i wysy艂amy je sporadycznie. Zawsze oczywi艣cie masz prawo do usuni臋cia swoich danych.

Jawne Dane Osobowe


Dane osobowe (czyli imi臋 i nazwisko) podawane przy okazji wysy艂ania opinii o produktach, czy samym serwisie kochamniemiecki.pl, mog膮 zosta膰 wykorzystane do promocji serwisu, je艣li zostanie wyra偶ona zgoda na to i w贸wczas staj膮 si臋 one dost臋pne dla wszystkich odwiedzaj膮cych strony zawieraj膮ce te dane. Dlatego dane te nie podlegaj膮 Polityce Prywatno艣ci.

Cookies (Ciasteczka)


Serwis kochamniemiecki.pl wykorzystuje cookies, czyli ma艂e pliki tekstowe wysy艂ane do komputera internauty, identyfikuj膮ce go w spos贸b potrzebny do uproszczenia lub umorzenia danej operacji.

Warunkiem dzia艂ania cookies jest ich akceptacja przez przegl膮dark臋 i nie usuwanie ich z dysku.